Healingpraktijk Tineke van der Gun
     
  Home
  Een behandeling
  Intake gesprek
  Wat cliënten zeggen
  Achtergrond
    Reiki
    Shamballa
    Aura
    Chakra
    Kristallen
  Tineke van der Gun
  Contact
     
     
     
  Kolibrie
     
 
     
 

Wat is shamballa
Shamballa is multidimensionale universele levenskrachtenergie. John Armitage (Hari Baba) is de grondlegger van shamballa. Shamballa kent geen controle, geen macht; geen vaste systemen of werkwijzen en geen leraren die alles weten. Shamballa erkent dat ieder mens zijn eigen ontwikkelingsproces heeft en dat elk mens daar recht op heeft.

Het doel van shamballa is de uitbreiding van bewustzijn. Door verruiming van bewustzijn mensen in harmonie en balans te brengen. Het vestigen van dit bewustzijn, dat we het “Christusbewustzijn” noemen, is één van de wezenlijke doelen van shamballa. We werken hieraan met de prachtige shamballa-energie.

Shamballa is tevens multidimensionale onvoorwaardelijke liefdesenergie. Onvoorwaardelijkheid is zo belangrijk. Als we liefhebben en leven vanuit ons hart in plaats van met ons hoofd dan gaat ons leven op aarde en ook de aarde zelf er heel anders uitzien. Als we onvoorwaardelijk liefhebben, dan zijn we zelf onvoorwaardelijke liefde; want waar je je mee verbindt ben je zelf. In liefde leven is vrij zijn. De grootste uitdaging om de liefde in ons leven te integreren is om onszelf onvoorwaardelijk lief te hebben! Dan worden we heel en ontwaken we naar een multidimensionaal bewustzijn.